Sponsring & VIP:en

Efter ett fantastiskt år som resulterade i ett allsvenskt guld för Njudungarna i speedway och flera guld och medaljer av andra valörer för klubbens flat trackförare är Vetlanda Motorsällskap tillbaka med full kraft. Under 2024 kommer Njudungarna totalt köra 12 matcher, 6 hemma och 6 borta samt förhoppningsvis återigen slutspel. På flat tracksidan anordnas en deltävling i Scandinavian flat track cup och förutom flera hemmahopp med den gamla speedwayräven Conny Ivarsson i täten, deltar i år bland många andra den flerfaldiga världsmästaren tillika finländaren Lasse Kurvinen.

Njudungarna med Affe Trofast som lagledare assisterad av Viktor Stendahl har åter ett lag med mestadels lokala etablerade förare och ett och annat utländskt stjärnskott, så förutsättningarna ser även i år riktigt goda ut.

Men speedway på Allsvensk nivå och flat track på internationell nivå är långt ifrån det enda klubben har att erbjuda. Efter att ha haft en något slumrande knatte- och ungdomsverksamhet drar det nu igång med full kraft. Just nu sitter namn som Peter Ljung och Robin Aspegren med flera på skolbänken för att utbilda sig till barnledare och under våren blir det både regelrätta träningar och flera prova-på-event.

I samarbete med Vetlanda Rally racing arrangeras även i år bilspeedway och om allt går enligt planen blir det både gammelhojsrejs med Trotteln i Taket och traktorspeedway på lilla banan.

Nystarten för VMS har förändrat en hel del, men behovet av samarbetspartners finns alltjämt. Bultar ditt hjärta också lite extra för klubben, speedway, flat track och vår anrika motorstadion, ja då kanske det är just där du ska synas. Vi har numer ett nedbantat men utvecklingsbart sponsorprogram och flera som jobbar med det gör det på helt ideell basis. Så kanske det inte kommer se ut för all framtid, men just nu ser vi det som den bästa lösningen. Likväl försöker vi erbjuda ett proffsigt bemötande och ett utbud av produkter som både är värda namnet och ger dig som sponsor den synbarhet och identitet ditt företag behöver för stärkta positioner.

Vår VIP-restaurang kommer även i år erbjuda god mat och motorsport från första parkett. För driften av verksamheten står Jessica Ljung som både ser till att ni blir nöjda och mätta samt inte minst kan följa matchen på bästa vis.

Vill du boka en reklamplats på arenan och vi inte hunnit kontakta dig ännu, ring oss:

Jeanette Larsson
jeanette@vetlandamotorsällskap.se
070-790 72 68

Vill du boka ett VIP-bord för säsongen då gör du det enklast via vår särskilda mail vipbokning@vetlandamotorsällskap.se eller ring 070- 826 97 40

Priset för ett bord (6 platser) inkl mat, måltidsdryck, kaffe och kaka i grundserien är 16.200 inkl. moms

Även bokning av enstaka matcher är möjligt och då kostar bordet 2.700 inkl. moms

Är du redan sponsor och vill skicka ditt material och loggor för skylttillverkning: reklammaterial@vetlandamotorsällskap.se

Här kan du ladda ner vårt sponsorprogram för 2024 och vi garanterar att du hittar nåt som passar just din budget. VMS Sponsorprogram 2024