NyheterSpeedway

Det Allsvenska lagbygget har börjat

För några veckor sedan fattade medlemmarna beslut om att självklart ska vi fortsätta köra allsvenskan. Och få protesterar efter den helt sportsligt fantastiska säsong Njudungarna fick i nypremiären under 2023. Ett väl sammansvetsat lag med i första hand lokala förmågor, visade verkligen var skåpet ska stå och bakom bygget stod framförallt Affe Trofast och Viktor Stendahl. Under onsdagskvällen skrevs kontrakt med Affe för fortsättning även nästa säsong och från klubbens sida hoppas man få klart med Stendahl under veckan. En muntlig överenskommelse finns redan. Men Affe som redan innan pappersexercisen var klar redan påbörjat nästa års lagbygge meddelar att tre nyckelförare redan är klara. Vi är mycket glada över att idag få avslöja att årets kanske mest potentiella framtidsförare, bröderna Avon och Sammy Van Dyck båda tackat ja till att fortsätta köra för Njudungarna under 2024. Under säsongen 2023, har både Sammy och Avon utvecklats enormt och visat sig vara viktiga kuggar i dom framgångar vi haft i år. Vi önskar dom båda varmt välkomna tillbaka och ser fram emot den fortsatta utveckling vi kommer få se under 2024.

Ytterligare en förare har, under veckan som gått, skrivit på för 2024 och det är utan tvekan lagets meste poängplockare. Han har haft en otrolig säsong, med guld både i Allsvenskan och med sitt lag i Elitserien samt semifinalplats med sitt polska lag. 25-åringen har verkligen tagit kliv framåt i karriären och verkar ha landat formen under året som gått. Filip Hjelmland precis som Avon och Sammy Van Dyck var självskriven att jobba vidare med. Både som förare men också eftersom VMS vill bygga ett riktigt starkt hemmalag, med djup förankring i den Småländska steniga jorden.

Affe Trofast och Viktor Stendahl är mycket glada över att ha landat dessa tre så viktiga pusselbitar och arbetet med fortsatt lagbygge kommer nu öka en växel. Fortsättning följer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *