NyheterSpeedway

Förarna blir klara en efter en

Under föregående vecka kunde vi bekräfta fyra klara förare till vårt Allsvenska lag Njudungarna. Redan då hade våra yngsta talanger bröderna Avon och Sammy Van Dyck tackat ja, likaså poängstarkaste Filip Hjelmland och den nyaste Sam Jensen sagt ja. Men efter veckan som gått har vi nu glädjen att konstatera att ytterligare två avgörande pusselbitar är på plats och det är kanske den absolut största positiva överraskning från i år. Dansken Emil Breum som gjorde med buller och bång gjorde intåg i varje speedwayfans hjärta sitt allra första år i Vetlanda Motorsällskap. Norska Mathias Pollestad som vi också imponerades stort av fick tyvärr för Njudungarna kontrakt i Elitserien och är därmed inte tillgänglig för oss. En värdig ersättare för honom är dock nykomlingen Sam Jensen som visade sig leverera från sitt första heat.

Kanske den allra bästa nyheten och definitivt en viktig kugge för Vetlanda Motorsällskaps framtid och nutid är att Peter Ljung tackat ja till ytterligare ett år i laget. Förutom att Peter har en erfarenhet och trygghet som är viktig för en bra balans i laget, har han också visat ett stort intresse för barn- och ungdomsverksamheten framåt i klubben. Fru Ljung, nämligen Jessica är också den som sett till att vi under säsong kunnat ha VIP:en öppen för hugade matgäster. Ett ansvar värt att nämna då i princip hela familjen numer dra sitt strå till stacken för att återbygga VMS. Ett engagemang som har stor betydelse för den fortsatta verksamheten.

Vi saknar fortfarande några namn för ett komplett lag, men vi kan redan nu skvallra om att flera förare är på gång och någon inte alls långt borta. Fortsättning följer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *