NyheterSpeedway

Nu är lagpusslet klart

Med bara en knapp månad kvar till jul och tid för anmälan till nästa säsongs deltagande i Allsvenskan har Affe Trofast och Viktor Stendahl nu spikat dom sista platserna i laget inför nästa säsong och det är bekanta namn. Under 2024 kommer vi åter få se vår holländska långbaneåkare representera Njudungarna. Mika Meijer som bara körde ett fåtal matcher under årets säsong hade nog helst levererat lite fler poäng, men dom kortare banorna var en utmaning för honom. Men några fler matcher i erfarenhet ska det bli spännande att se om han kan hitta samma fina form på kort bana som han hittills haft på långbana. Hans trevliga sätt är en klar tillgång i såväl depån som på banan och med tanke på att han har dryga hundra mil enkel väg till hemmamatcherna i Vetlanda förstår man att viljan verkligen finns att utvecklas för att på sikt bli en riktigt bra även på korta banor. Under 2023 Körde Meijer hela 45 matcher, tog individuellt guld i Holland på kortbana, Guld i FIM Speedway of Nations Longtrack, briljerade i årets lagcup och bidrog till att Njudungarna slutligen tog hem guldet i Allsvenskan 2023.

Det är verkligen roligt att Mika Meijer har tackat ja till ytterligare ett år och vi hälsar honom varmt välkommen tillbaka.

Mikael Axelsson, Foto Johanna Jardbring

Det är inte utan att det värmer lite extra i hjärtat när vi nu också kan konstatera att årets Speedwayförare i VMS 2022 är kontrakterad. Han är både en riktig slitvarg och trotjänare och han har kört speedway år ut och år in och inte minst i ur och skur. Mikael ”Axel” Axelsson har dom senaste åren kört division 1 för flera olika klubbar och när tid funnits även gett sig ut på sin gamla Triumph, eller TriBsa om man ska vara korrekt, i Vintage-klasserna i flat track. Det är verkligen jättekul att hälsa ”Axel” välkommen till vårt Allsvenska lag 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *