MedlemNyheter

Fantastisk avslutning på säsongen

I slutet av förra veckan vankades det både sponsorträff och Medlems/årsfest för våra medlemmar. Under torsdagen hade styrelsen bjudit in samtliga samarbetspartner för lite enklare tilltugg och en genomgång av årets säsong. På plats fanns bland annat representanter från Stena, Werner-stiftelsen, MP-bolagen, SD-Motor, Huggab, Mollbergs Byggvaror, Topiro och Leif Windborg. Förutom partners fanns alla svenska förare på plats, även dom som anslutit inför 2024. Det blev en mycket trevlig tillställning och vi vill tacka både dom som kom och alla som under året stöttat VMS för fortsatt speedway i Vetland.

Bara dygnet senare var det åter uppdukat i VIP:en och denna gång för att göra något alldeles extra för såväl medlemmar som funktionärer. Över 60 personer var anmälda och det blev härlig mat, bubbel, tacktal och speedwaymatch. VMS passade också på att dela ut årets utmärkelser och samtidigt tacka alla ingen nämnd ingen glömd som bidragit till att vi kunnat genomföra säsongen. Det krävs rejält med mankraft för att både sköta om anläggningen och genomföra såväl flat track-tävlingar, bilspeedway som seriespeedway. Alla som hjälpt till under året fanns inte på plats och till dessa riktare vi därför ett tack såhär.

Årets utmärkelser gick till följande:

Årets förare Speedway: Avon Van Dyck
Årets förare Flat track: Camilla Eriksson
Årets Funktionär: Jonny Persson
Årets Motorman: Johnny Karlsson som fått utmärkelsen en gång tidigare, för exakt 40 år sedan.

Styrelsen hade också sammanställt hedersomnämnanden där bland annat seniorgruppen, Alve, Liselott Swahn, VIP-gänget omnämndes lite Extra. Sportsligt gratulerades såklart Njudungarna för sitt guld i Allsvenskan men också Conny Ivarsson som både blivit Skandinavisk och Tysk Mästare i flat track. Jacob Mattsson och Andreas Rylander närvarade inte men även deras Skandinaviska mästartitlar i flat track lyftes. Sist men inte minst togs tillfället i akt att gratulera Peter Ljung som också under året blivit tysk mästare, men då i speedway. Conny Ivarssons arbete med både ”Prao-tid” hos Alve och hans arbete med att anordna träningar varannan vecka hyllades också. Men framförallt riktades ett stort tack till alla som bidragit mycket och lite för deras värdefulla insats.

Grattis till er alla!

Men kvällen bjöd också på ett extra fint tillfälle. Förutom allas vår Thomas Thylen som bidragit stort både ekonomiskt och med maskiner under året fanns också Roland Kling på plats. Han kallas Sveriges äldsta junior eftersom han startade väldigt sent och fick en plats i laget först efter att han fyllt 30. Under slutspelet stod VMS med ett ekonomiskt dilemma och utan ekonomisk backning hade det inte gått att genomföra. Roland och hans fru Britt-Marie sträckte ut en stor och generös hand och hjälpte klubben med inte mindre än 100.000 som gåva. Dom var dock inte dom enda som stöttade i det läget, både flera företag och några privatpersoner ytterligare delade generöst med sig för att hjälpa klubben. VMS kan inte nog tacka er alla och det var extra fint att personligen kunna tacka Roland för hans och Britt-Maries generositet.

2 svar på ”Fantastisk avslutning på säsongen

  • Stefan Gidius

    Konstigt att inte alla medlemmar blev inbjudna

    Svar
    • Alla medlemmar var självklart inbjudna, här via hemsidan och via sociala medier som är dom två kanaler vi använder numer/Mia

      Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *