Nyheter

Jeanette jobbar för VMS och Vetlandas företag

Sedan någon månad har VMS turen att få hjälp med den mycket tuffa uppgiften att sälja reklamplatser på Motorstadion. Och det är rätt kvinna som tackat ja till jobbet. Med en diger bakgrund som marknadschef, ett stort och brinnande speedwayintresse i familjen och ett jäklar anamma som inte går av för hackor jobbar hon intensivt för att få med sig så många företag som möjligt för att kunna fortsätta bedriva speedway och flat track på Vetlanda Motorstadion. Vi är mycket glada över att ha med henne på tåget och så här skriver Jeanette själv;

”Bästa företagare,
Med spänning ser vi fram emot den kommande speedway-säsongen och vi i Vetlanda Motorsällskap är fast beslutna om att göra den till en framgångsrik och minnesvärd upplevelse, men vi kan inte göra det på egen hand!

Som ideell förening är vi beroende av ert stöd och att ni med ert företag vill synas hos oss för att tillsammans uppnå ännu större höjder. Stor som liten sponsring, allt är av vikt för oss.
Genom att bli en del av Vetlanda Motorsällskaps sponsornätverk får ni inte bara möjligheten att stödja en lokal idrottsförening utan också förstärka er varumärkesnärvaro och skapa positiva associationer genom den kanske mest intensiva motorsporten som finns och gemenskapen kring den.
Sedan en tid tillbaka ringer och besöker jag företag i hopp om att ni vill vara med och stötta och synas tillsammans med oss. Du kanske har fått ett samtal av mig redan? 
Jag fortsätter ett par veckor till, så förhoppningsvis stöter vi på varandra!
Stort tack till er som redan valt att synas med oss.
Har du inte fått ett samtal av mig, så skicka gärna ett mail till oss så tar jag kontakt på en gång jeanette@vetlandamotorsällskap.se
Vi skulle vara tacksamma för möjligheten att diskutera hur vi tillsammans kan skapa en vinnande partnerskap och hur vi kan skräddarsy ett sponsringspaket som passar just ert företag och era mål.

Tack för ert övervägande och ert stöd för Vetlanda Motorsällskap och svensk speedway.
Ha en fortsatt fin tisdag hälsar Jeanette – Sponsorsäljare för Vetlanda Motorsällskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *