Evenemang på motorstadionFlat trackNyheter

Bilspeedway och flat track på tur

Efter den senaste succen i speedway när våra Njudungar tog emot Gislaved hemma är det just nu ett uppehåll tills nästa hemmamatch den 25 juli då man tar emot Griparna. Men är du sugen på mer motorsport har du ingen anledning att deppa för redan den 28 juni är det dags för årets bilspeedway – en riktig folkfest som förutom bra fart visar både mångfald och att en bil kan ta sig framåt nästan oavsett hur tilltryckt den är.

För dig som föredrar motorsport på två hjul är veckan efter en riktig gobit. På torsdagen kommer den tvåfaldiga världsmästaren i Flat Track Lasse Kurvinen till motorstadion för att hålla Flat track skola. Deltagarna anmälda kommer från Norge, Sverige och Tyskland. På fredan den 5 juli är det sedan dags för årets upplaga av Trotteln i Taket – grusebanerejs för den gasglade öppet för alla hojar före 1985. Mer info här https://fb.me/e/8y5V6SMmb Ingen vinnare men prestigefyllda titlar som publikens val och äldsta ekipage det vill säga hojen och förarens sammanlagda årtal.

På lördagen den 6 blir det lite mer allvar när dom riktigt snabba grabbarna och tjejerna kör den andra deltävlingen i Scandinavian Flat Track Cup – The battle of Vikings. Mer info här https://fb.me/e/37ojDFp30

Så vill du inte vänta tills den 25 juli finns det en hel del att njuta av hemma på Vetlanda Motorstadion.

Varmt välkomna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *