MedlemNyheter

Lugnt, metodiskt årsmöte

Under gårdagen den 15 februari avhölls årsmöte i Vetlanda Motorsällskap. På plats fanns 40 röstberättigade medlemmar och det var ett lugnt årsmöte. Verksamhetsberättelse för föreningen samt Division-1 laget och Flat track-sektionen presenterades. Revisionsberättelse föredrogs av avgående kassör Donald Påhlsson. Glädjande nog kunde föreningen redovisa en vinst med cirka 138.000, välkommet efter några år kantade av röda siffror. Verksamhetsplan och budget för 2023 fördrogs av vice ordförande, likaså propositionen om att bilda ett driftsbolag för allsvenskan.

Avgående styrelse beviljades ansvarsfrihet och fyllnadsval för Donald Påhlsson utfördes, nyval av två ledamöter jämte två suppleanter likaså.

Sittande revisorer valdes åter detta gällde även valberedning, men Thorsten Totto Kjell får äntligen lite välbehövlig avlastning när Anders Nesse Nilsson tar över ordförandeskapet.

Mötet avslutades med att avgående styrelsemedlemmar avtackades och i synnerhet Donald Påhlsson som varit starkt bidragande till att styrelsen klarade av att rädda föreningen och därmed verksamheten. Avgående ordförande kunde inte närvara på grund av sjukdom.

Efter mötet bjöds det på kaffe och kakor samtidigt som Affe Trofast lagledare för det Allsvenska laget presenterade årets förare.

Styrelsen för 2023 ser ut som följer:
Ordförande Mia Kristoffersson
Vice ordförande Thomas Jansson
Kassör Niclas Larsson
Sekreterare Anna Wiksten
Ledamot Kim Edvardsson
Suppleant Jan Axelsson
Suppleant Carl-Philip Karlsson

Revisorer Jan-Åke Pamp, Ronny Karlsson, suppleant Stefan Nilsson

Valberedningen Thorsten Kjell, Anders ”Nesse” Nilsson, Aile Andersen. Anders Nesse Nilsson utsågs till ordförande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *