NyheterSpeedway

Valsarna i sista hemmamötet

På onsdag den 23 augusti kommer Valsarna åter på besök till Vetlanda. Matchen avbröts vid första försöket då banan ansågs osäker. Det har varit en tuff bit att hitta ett nytt datum innan det magiska datumet 24 augusti som satts som deadline för grundomgången i Allsvenskan. I dagsläget är Njudungarna redan klara för slutspel men mötet mot Valsarna är viktigt eftersom våra killar här får chansen att visa serietrean sin styrka på hemmabanan. Dom senaste matcherna har Mathias Pollestad varit uppsatt i truppen men denna gång väljer Affe att ta in holländaren Mika Meijer som kört några matcher under säsongen. Meijer är en mycket duktig långbaneåkare så just sin svenska hemmabana Vetlanda är sannolikt den bana som passar honom bäst.

Valsarna kommer som vanligt med ett starkt lag även om känslan av ett Hylletoftaderby (Trofast och Lennartsson bor ju grannar som många säkert vet) inte är lika stark vid detta möte som det första avbrutna hemmamötet.

Nu ser vi fram emot en betydligt större tillströmning av publiken, som behövs mer än någonsin för att stötta både laget men också föreningen med inträdet som inte minst är viktigt för fortsatt speedway i Vetlanda.

Varmt välkomna!

Onsdagens laguppställning ser ut så här:

Njudungarna
1 Filip Hjelmland
2 Mika Meijer
3 Sammy Van Dyck
4 Gino Manzares
5 Peter Ljung
6 Avon Van Dyck
Lagledare Affe Trofast, Viktor Stendahl

Valsarna
1 Erik Bachhuber
2 Jesse Mustonen
3 Bastian Borke
4 Jonathan Ejnermark
5 Antonio Lindbäck
6 Isak Lundquist
7 Aleks Lunquist
Lagledare Stewe Lennartsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *