MedlemNyheterSpeedway

Stötta föreningen och laget ända in i slutspelet

Vetlanda Motorsällskap står inför slutspel med sitt lag Njudungarna i sin första säsong, på många år, i Allsvenskan. Men vi behöver din hjälp för att kunna slutföra säsongen på ett bra och ekonomiskt säkert vis. Hittills har vi kunnat hålla ekonomin under kontroll men vi behöver lite till för att ta oss hela hela vägen. Vill du vara med?

För dig som är privatperson stöttar du enklast genom att Swisha en valfri slant på 123 355 5125 och vill du bli medlem använder du samma swishnummer, men glöm då inte att namn och adress och gärna mailadress på din betalning.

För dig som har möjlighet att stötta med lite mer har vi 1000-klubben dit all support över 1000 kronor räknas. 1000-klubben – här hittar du info om hur du blir medlem i denna för VMS så viktiga supporterklubb.

För dig som bedriver verksamhet har vi inrättat plats för speciella slutspelssponsorer och alla kommer nämnas vid flera tillfällen under matchen. För att vara med och stötta laget i slutspel kostar det 5.000 kronor, för detta får ni 5 fribiljetter, synlighet på den gemensamma tavlan vid entrén samt omnämnande under matchen.

Sponsringen faktureras efter att slutspelet är genomfört.

Vi behöver din bokning som slutspelsponsor senast fredag den 25/8 på info@vetlandamotorsällskap.se.

Nu håller vi tummarna för att ni vill vara med så att vi tillsammans åter kan sätta Vetlanda på speedwaykartan genom våra sportsliga framgångar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *