NyheterSpeedway

Slutspelet satt

Om en knapp vecka drar slutspelet i Allsvenskan igång. För Njudungarnas del blev dom sista matcherna i grundomgången en fråga om valmöjligheter i slutspelet genom att säkerställa en andraplats. Tack vare den klara vinsten mot Örnarna i Mariestad på torsdagskvällen och den säkrade andraplatsen blev möjligheten bättre att välja var man vill starta semifinalsomgången, hemma eller borta.

Tidigt på fredagsmorgonen meddelade serieettan Vargarna att man valt att möta Hagforslaget Valsarna och att man inleder borta den 31/8 mot serietrean.

För Njudungarnas del valde Affe Trofast samma strategi i mötet med derbyrivalen Gislaved och inleder alltså borta redan på torsdag. Hur laguppställningarna kommer se ut får vi återkomma om, men dom fina framgångar Njudungarna haft med sin ganska stadiga startsexa borde vara det självklara valet i kampen om medaljerna.

31 augusti
Gislaved – Njudungarna i Gislaved
Valsarna – Vargarna i Hagfors

7 september
Njudungarna – Gislaved i Vetlanda
Vargarna – Valsarna i Norrköping

Matcherna startar som vanligt 19.00. Inträdet i Vetlanda är detsamma som i grundomgången 100:- för vuxna. Vill du boka plats i VIPen gör du det genom att maila på vipbokning@vetlandamotorsällskap.se (har din dator eller programvara problem med ä skriver du istället vipbokning@xn--vetlandamotorsllskap-ozb.se) Vi behöver din bokning senast den 4/9 En plats i VIPen kostar 1000:-/person och ger förutom årets kanske mest spännande speedwaymatch en god middag med efterrätt och i särklass den bästa placeringen för att se matchen.

Varmt välkomna – Det är nu det gäller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *