NyheterSpeedway

Det drar ihop sig till final 2

För knappt en vecka sedan mötte Njudungarna Vargarna hemma i finalomgång 1. En match som på pappret hade ett osäkert utfall. Gino Manzares med brutet ben, Mathias Pollestad upptagen på annat håll och likaså Emil Breum. Men in kom dansken Sam Jensen som räddade många poäng till laget och Robin Aspegren som både bärgade poäng i sitt enda heat och inte minst, som vanligt, bidrog till grym stämning i depån. Tillsammans gjorde Njudungarna återigen en fantastisk prestation och fick med sig ett fint poängövertag inför returmatchen nu på torsdag.

Den här gången ser laguppställningen fantastisk ut. Det är fortfarande tråkigt att Manzares inte får delta efter att ha kämpat tillsammans med resterande förare hela säsongen, men Jensen som nu kommit in istället levererade långt över förväntan i sin Njudungepremiär. Vi har helt enkelt ett riktigt kanonlag och stämmer förutsättningarna finns det goda chanser. Men man ska vara ödmjuk och varje match är en ny. Det är dessutom Vargarnas hemmaplan med allt vad det innebär, men visst kan man inte låta bli att hoppas.

Nu håller vi tummarna och vill du se matchen på plats har Kim och Niclas ordnat med gemensam buss till Norrköping så passa på åk med och stötta vårt lag hela vägen.

I finalomgång 2 ser laguppställningarna ut så här:

Vargarna
1. Tim Sörensen
2. Noel Wahlquist
3. Kevin Pedersen
4. William Echardt Drejer
5. Daniel Henderson
6. Christoffer Selvin
7. Benny Johansson
Lagledare Mats Erixon, Piotr Zyto

Njudungarna
1. Filip Hjelmland
2. Sam Jensen
3. Emil Breum
4. Mathias Pollestad
5. Peter Ljung
6. Sammy Van Dyck
7. Avon Van Dyck
Lagledare Affe Trofast, Viktor Stendahl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *