NyheterSpeedway

Vi värvar från väster

I jakten på lokala förare har vi nu breddat sökområdet, men egentligen inte speciellt långt. Denna unga och tillika mycket lovande förare har till 2024 valt att förlänga sitt kontrakt i moderklubben Västervik för Elitserien, men när det kommer till Allsvenskan drar Njudungarna och Vetlanda Motorsällskap det längsta strået. Vi är väldigt glada över att idag kunna berätta att vi nu lägger Anton Karlsson till truppen inför 2024.

Under 2023 körde Anton för Griparna i Allsvenskan. Under elva körda matcher snittade han 1,667 poäng per heat. Och att han trivs på sin nya hemmaoval märktes när Griparna var på besök i Vetlanda och han levererade 11+1 poäng. 

Förutom Griparna representerade 23-åringen både Västervik i elitserien och Wlokniarz Czestochowa i  polska U24-ligan, dessutom debuterade han för sin polska klubb i landets högstaliga – PGE Ekstraliga, under året som gått. 

Anton Karlsson representerade också under året Sverige i U23-landslaget vilket slutade med ett brons i U23 Lag-EM i franska Macon. I den indiviuella SM-finalen slutade han på 14:e plats. 

Vi säger varmt välkommen till Vetlanda Anton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *