NyheterSpeedway

Framtidens speedwayförare tränar innan matchen på fredag

Under 2024 har Vetlanda Motorsällskap verkligen fått igång barn- och ungdomsverksamheten. Inte nog med att man erbjudit ett flertal tillfällen för att prova på sporten, man har också lyckats få flera unga förare att komma igång med regelbunden träning. På fredag när vårt Allsvenska lag Njudungarna tar emot Solkatterna för säsongens sista match i grundomgången passar ungdomssektionen att ha en träning mellan 17.00 och 18.30 där man välkomnar publiken att inleda speedwaykvällen genom att kika på våra framtida förare.

Så sent som i helgen som gick hade man ytterligare en prova-på-dag där ett 10-tal barn- och ungdomar samlades för att prova på att köra och lära sig lite mer om hur man hanterar en motorcykel och vad man bör tänka på för att få till det perfekta flytet på ovalen.

Under sensommaren erbjuds fler tillfällen och vill du också prova-på eller prova-på igen då ska du boka in följande datum
25 augusti
8 september
22 september

Samling klockan 10.00. Till cykelspeedway behövs ingen föranmälan men dom som vill testa att köra motorcykelspeedway vänligen skicka ett SMS till Kim Edvardsson på 070-243 70 89.

Som vanligt bjuder VMS på korv och dricka i pausen.

10.00-12.00 Cykelspeedway för dig upp till 12 år, OBS egen cykel samt skor och handskar medtages.

12.00 – Speedway med från 50 cc och uppåt för dig upp till 15 år.

Varmt välkomna!

För frågor kontakta kim.e@vetlandamotorsällskap.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *