NyheterSpeedway

Lagcupen 2024 kommer sändas live rikstäckande

Datumet för årets Lagcup har varit klart ett tag och i år blir det vecka 17 det vill säga den 26 och 27 april. För några dagar sedan gick anmälan ut till klubbarna i Sverige och som vanligt är det åtta lag som kommer till start. Under föregående år livesände ESS-play, Elitseriens egen playkanal, bataljen på Vetlandaovalen och i år kommer detta samarbete utökas ytterligare När Ess i samarbete med Bonniers även sänder via sina olika lokaltidningars digitala plattformar. Vetlandaposten som är en av dessa har Vetlanda Motorsällskap historiskt sett ett långvarigt samarbete med, men nu växlar alltså Bonniers upp och kommer framförallt sända på de orter som har lag med i cupen.

Vilka lag som kommer till start återstår att se, men vi hoppas och tror på en fantastisk säsongspremiär för svensk speedway både för besökarna på Vetlanda Motorstadion och för de som nu kan se cupen live både i ESS-play och på Bonniers plattformar.

2023 var ett år som började och slutade på samma sätt för laget Njudungarna. Säsongspremiären i Lagcupen slutade med vinst och finalen mot Vargarna avgjordes på samma vis. Men som alla vet är det lättare att jaga än att bli jagad. I år är Njudungarna laget alla vill slå och vi håller tummarna för att våra killar kan möta utmaningen på bästa vis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *